Piloții RAMS MX School și Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru un nou sezon

Piloții RAMS MX School și Top Cross TCS Racing Team sunt pregătiți pentru un nou sezon

55 de sportivi, membri ai școlii de motocross și enduro RAMS MX School și ai echipei de curse Top Crass TCS Racing Team, au participat în luna februarie la RAMS Mx Camp Winter Edition în Spania.

Cea de-a 10 ediție a RAMS Mx Camp Winter Edition s-a desfășurat anul acesta pe circuitul de motocross Red Sands, din Spania și a fost cantonamentul perfect de pregătire pentru membri ai școlii de motocross și enduro RAMS MX School și ai echipei de curse Top Cross TCS Racing Team.

 

“Parcul Red Sands din Spania a fost alegerea perfectă pentru acest cantomanet. Am avut mai multe variante de circuite pe care s-au desfășurat antrenamentele, toate concepute și dezvoltate de Greg Atkins, inclusiv varianta de circuit pe care s-a desfășurat Marele Premiu al Spaniei la Motocross în Campionatul Mondial. Toate facilitățile de aici ne-au ajutat să ne pregătim în cele mai bune condiții pentru un nou sezon”, a spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team.

Ca de obicei, la fiecare ediție de până acum a RAMS Mx Camp Winter Edition, toată logistica a fost asigurată de RAMS MX School și Top Cross TCS Racing Team, de la transportul echipamentului și a motocicletelor și până la asistența tehnică. În plus, la finalul fiecărei zile de antrenament, antrenamentele erau analizate, fiecare pilot reușind să-și îmbunătățească performanțele și să ajungă în cea mai bună formă a sa înaintea unui nou sezon.

“Acest cantonament a devenit deja o tradiție și mă bucur că am avut un număr foarte mare de participanți atât din rândul RAMS MX School și Top Cross TCS Racing Team, cât și alți pasionați de motocross și enduro. A fost un antrenament foarte bun înaintea unui nou sezon, dar și posibilitatea pentru piloți să acumuleze experiență pe circuite noi și să-și adapteze stilul de pilotaj în funcție de noi provocări”, a mai spus Adrian Răduță, antrenorul echipei Top Cross TCS Racing Team.

 

Nou sezon pentru echipa Top Cross TCS Racing Team va începe în luna martie, cu prima etapă a Campionatului Balcanic, în sezonul 2022, piloții echipei urmând să participe atât în Campionatul Național de Motocross, cât și în competițiile internaționale din zonă.